Veelgestelde vragen

Wat is jullie levertijd en hoe word er geleverd?

De materiaal word binnen een tijdspannen van maximaal 12 weken geleverd. Hierover word er contact met je opgenomen voor een ophaalafspraak. (Ophalen in Utrecht) De bestanden worden op een USB stick geleverd. Na levering worden de bestanden nogmaals via Wetransfer gemaild.

Wat krijg ik allemaal geleverd?

Dat is afhankelijk van de opdracht. Als het om fotografie gaat dan krijg je alle geschoten foto’s bewerkt. Word er videografie bij geboekt dan krijg je een film montage van maximaal 2 uur.
De duur van de film is afhankelijk van de aantal beeldmateriaal die is vast gelegd. Wij vinden het belangrijk dat je een film van begin tot eind met plezier bekijkt zonder dat je de neiging heb dat je naar voren wilt spoelen.

Krijg ik ook de ruwe of ongemonteerde materiaal geleverd?

Nee, wij leveren enkel de bewerkte materiaal. De foto’s/film zijn voor ons pas af met de juiste nabewerking.

Mag ik zelf de foto’s selecteren voor de album?

Wij hebben besloten om dit niet meer te doen. We merkte dat het erg lang kon duren voordat er een selectie werd gemaakt van de foto’s en omdat het om gemiddeld 700 foto’s ging hadden velen moeite om de juiste foto’s te selecteren. De selectie van de album doen wij dus graag voor je. Dit doen we zorgvuldig al tijdens het bewerken van de foto’s.. Hierbij letten we op dat mooiste en belangrijkste foto’s van begin tot eind worden geselecteerd in een juiste verhaallijn. Je kan en mag uiteraard je wensen doorgeven en zal dit dan meenemen tijden de bewerking van de album. Om dit te compenseren hebben we de prijzen van de album betaalbaar gehouden.

Werken jullie met een drone of is het mogelijk om dronebeelden van een ander videograaf in de film te monteren?

Nee, wij werken niet met een drone. Het is ook niet mogelijk om beelden van derden in onze film te laten monteren. Wij willen jullie graag garanderen op de juiste kwaliteit en met beelden van derden kan dat lastig zijn.

Kunnen jullie bij de bruidegom beginnen?

Nee, we hebben bewust ervoor gekozen om geen ouderlijke huis bruidegom vast te leggen enkel mogelijk bij de bruid. Wij persoonlijk vinden het moment van de bruid belangrijk en mooier. Denk hierbij aan details bij het klaarmaken, sieraden, schoenen, bruidsjurk etc. Dit willen wij allemaal niet missen op beeld. Vervolgens wachten we op de aankomst van de bruidegom en leggen we buiten alles vast met zijn familie en vrienden.

Hoe kan ik jullie vastleggen voor onze bruiloft/evenement?

Stuur een mail met jullie datum, mochten we beschikbaar zijn dan kunnen we de overeenkomst voor jullie opstellen. Daarna kun je een aanbetaling doen om je datum vast te leggen.

Maak je ook het huid zachter/mooier of kun je me slanker maken op foto?

Wij bewerken enkel op kleur/contrast of maken de foto lichter waar nodig. Iets verwijderen van de foto of iets veranderen doen we niet.

Is het mogelijk om een album bij te boeken?

Ja dat is mogelijk. Alle pakketten zijn exclusief album deze kun je voor een meerprijs erbij nemen.
vraag naar de mogelijkheden voor een album.

Hoe zit het als ik wil dat je eerder begint of later eindigt?

Uren buiten de standaard werktijden betaal je een meerprijs voor per uur.
Voor extra uren vooraf is het handig om dit bij de overeenkomst mee te nemen. Bij uitloop betaal je de extra uren achteraf op de dag van het feest/evenement.

Kan ik jou boeken voor zowel foto als film?

Nee, Momenteel is het enkel mogelijk om mij te boeken voor een losse pakket fotografie of videografie. Mocht je een keuze hebben gemaakt om mij te nemen voor een van de twee pakketten, dan zou ik je evt. kunnen
doorsturen naar andere collega’s. M.U.V. Zaterdagen. Dan is een combinatiepakket wel mogelijk!